Studenten

DSCF7904De studenten die meewerken bij TechnoDiscovery komen o.a. van de CHE (Christelijke Hogeschool Ede) en studeren PABO. Als leerkrachten in opleiding krijgen zij hier de mogelijkheid om hun inzichten op het gebied van technieklessen te verbreden.

De kinderen die langskomen worden onder begeleiding van deze studenten het ‘lab’ doorgeleid en kunnen vragen stellen waar dat nodig is. Voordat deze studenten daadwerkelijk de leiding kunnen nemen over een groep kinderen in TechnoDiscovery, mogen zij eerst zelf aan de techniek snuffelen. Een middag lang kunnen ze alle onderdelen uitproberen en hun eigen kennis toetsen.

Ben jij student en lijkt het jou wel wat om een dagje mee te helpen in ons ‘techniekland’? Stuur dan een mail met een korte motivatie naar info@technodiscovery.nl en start hier jouw avontuur op techniekgebied!


logo SBBTechnoDiscovery is een erkend leerbedrijf voor de opleiding onderwijsassistenten (MBO) en de opleiding leraar basisonderwijs (HBO) door veelzijdige competentieontwikkeling te faciliteren. Ook benut TechnoDiscovery haar relaties met onderwijsinstellingen door waar mogelijk structureel en incidenteel leerlingen uit het voortgezet onderwijs en studenten van middelbaar en hoger beroepsonderwijs te betrekken bij ontwikkel- en uitvoeringstaken die bijdragen tot praktijkrelevant kwaliteitsonderwijs.